Lindentuinen hoveniersbedrijf

Tuin laten renoveren?

Duurzame tuinrenovatie

Een make-over voor uw tuin

Na tien tot 15 jaar is een tuin aan een kleine of grote 'make-over' toe. U kunt de tuin natuurlijk opnieuw aan laten leggen maar het loont zeer zeker de moeite, om eerst eens te zien of d.m.v. een tuinrenovatie de levensduur met een aantal jaren verlengd kan worden. Dit kan u uiteindelijk een aanzienlijk bedrag besparen.

Tuinrenovatie, nieuwe tuin aanleggen

Zo zou de bestrating eens schoongemaakt kunnen worden. Misschien toch maar eens de 'verzakte plekjes' herstraten, of de bestrating in zijn totaliteit herstraten. Misschien alles ondersteboven 'herstraten', dit kan een hele nieuwe 'oude' uitstraling geven en u hoeft geen steen aan te schaffen. Daarnaast een hele goede duurzame oplossing. Wellicht dan ook maar eens die afgebroken schuttingpaal vervangen en direct de waterafvoeren en drainage maar eens doorspuiten. 

De beplanting is op een gegeven moment erg groot geworden en sterk snoeien scheelt direct een heel stuk. Onze hoveniers weten welke planten er tot de grond afgezet kunnen worden waarna zij weer even vrolijk uit gaan lopen. Borders met vaste planten scheuren en misschien over het totaal gezien eens wat nieuwe beplanting aanvullen. Al met al worden met wat simpele maatregels het geheel direct al een stuk levendiger gemaakt. 

Uw tuin kan er na een renovatie vaak weer meer dan vijf jaar tegenaan. Het is tevens een 'duurzame' wijze van werken daar divers materiaal hergebruikt wordt. Al het vrijkomende afval zullen wij zorgvuldig splitsen en verwerken.

Zakelijke of particuliere renovatie?

U kunt altijd contact met ons opnemen via 0511-421336 of 06-21612997  of mailen naar info@lindentuinen.nl. Wij komen dan eens bekijken welke werkzaamheden er noodzakelijk zijn en wat de kosten zouden kunnen zijn.

U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen en een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Afspraak maken

Locatie Lindentuinen
Rijksstraatweg 77a
 9254 DB Hurdegaryp

bekijk onze partners:

vhg keurmerk

Mail Lindentuinen
info@lindentuinen.nl

Telefoonnummer Lindentuinen
Telefoon:
0511-421336  
Mobiel: 06-21612997

HandelsvoorwaardenPrivacy StatementDisclaimer

 

0511-421336 / 06-21612997

Bel Lindentuinen

Sitemap

Tuin renoveren