Lindentuinen hoveniersbedrijf

Uw tuin laten ontwerpen?

Inspiratie op doen voor uw ideale tuinontwerp?

Voor het het ontwerpen van een tuin heb je een hoop inspiratie nodig, ons hoveniersbedrijf kan u hierbij helpen daar zij jarenlange ervaring in huis hebben en u graag te woord willen staan 

Inspiratie opdoen voor uw huidige tuin.

In eerste instantie is de huidige tuin het uitgangspunt. Een lege tuin biedt in die zin meer mogelijkheden voor een tuinontwerp, omdat je nog nergens aan gebonden bent. Alle ruimte om al je gevonden inspiratie eer aan te doen. In bestaande tuinen liggen vaak de erfafscheidingen al vast of blijven bepaalde bomen of tuinschuren/ dierenverblijven, gehandhaafd.  Maar het tuinontwerp moet bij u aansluiten. Als het goed is bestaat er geen tweede gelijk ontwerp, evenmin dat er twee exact identieke mensen bestaan.

Lijnvorming van uw tuinontwerp

In tweede instantie bepaalt  de gewenste lijnvorming het tuinontwerp. Wenst u een strak ontwerp dan vindt u veelal nauwelijks ronde lijnen in de tuin. Het wil niet zeggen dat ronde lijnen niet strak kunnen ogen. Denk bijvoorbeeld aan een goed uitgevoerd ontwerp met ronde lijnen welke exact symmetrisch wordt uitgevoerd. Wenst u een tuin met veel knusse hoekjes en gezellige zitjes, dan werken wat rondere en speelsere lijnen. algauw makkelijker. Inspiratie op doen? Neem gerust een kijkje bij onze voorbeeldtuinen.

Model van het huis ook van belang voor het tuinontwerp

Ook het soort/model huis of de contouren van de erfafscheidingen kunnen bepalend zijn in een tuinontwerp. Een mooi klassiek beeld, oud werktuig of leuke ouderwetse straatlantaarn wil je toch ook graag in een 'spotlight' plaatsen dus deze toevoegingen bepalen eveneens hoe de tuin er uiteindelijk uit komt te zien.

Daarnaast wordt de invulling bepaald door te kiezen voor een gazon, speeltoestel, zandbank, droogmolen, moestuin of kruidentuin. Zijn er huisdieren, moeten de GFT containers uit het zicht komen te staan, allemaal zaken waar wij rekening mee zullen houden.

Bekijk onze werkwijze voor een tuinontwerp of klik op onderstaande afbeeldingen voor inspiratie 

"Creativiteit en inspiratie zijn zaken welke u met een gerust hart aan ons kunt overlaten"

Meer vragen over het laten ontwerpen van uw tuin?

Heeft u vragen over het ontwerpen van uw nieuwe tuin door Linden Tuinen of wilt u graag direct een offerte ontvangen?  Stuur een mail naar info@lindentuinen.nl of bel naar 0511-421336 / 06-21612997. Wij helpen u graag verder.

U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen en een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Afspraak maken

Locatie Lindentuinen
Rijksstraatweg 77a
 9254 DB Hurdegaryp

bekijk onze partners:

vhg keurmerk

Mail Lindentuinen
info@lindentuinen.nl

Telefoonnummer Lindentuinen
Telefoon:
0511-421336  
Mobiel: 06-21612997

Handelsvoorwaarden Privacy Statement Disclaimer

 

0511-421336 / 06-21612997

Bel Lindentuinen

Sitemap

Tuin ontwerpen Lindentuinen