Lindentuinen hoveniersbedrijf

Uw Hovenierswerk uitbesteden?

Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw tuinwerkzaamheden te bespreken

Planten voor de tuinaanleg bekijken

Afspraak op tuincentrum of groene cash and carry

Op een tuincentrum of cash and carry  lopen wij met onze aanlegklanten rond en laten hen de toepasbare planten zien. Aan de hand van het ontwerp is ons duidelijk welke planten voor u het meest geschikt zijn.  Er worden aantekeningen gemaakt van de planten waar u bepaalde voorkeuren voor heeft. U ziet de toegepaste planten, u kunt ze voelen en ruiken en krijgt hierdoor een goede indruk van de tuin nadat deze door ons aangeplant is.

Ook betrekken wij veel planten van kwekers uit het gehele land. We zien wat wij kopen en kennen vaak de kwekers. De planten worden veelal in grotere hoeveelheden in gekocht wat leidt tot een prima plant-kwaliteit-prijs verhouding. Tevens kunnen wij al uw plantenlijsten, uiteraard geheel soortecht, voor u bestellen en verzorgen. 

Verder kunnen wij u adviseren op het gebied van steen, split of natuurkeien. Hiervoor maken wij met onze aanlegklanten een afspraak bij onze steenleverancier waarna wij de meest voorkomende zaken en best geschikte kleuren aan u zullen tonen. 
Ook hebben wij een uitgebreid assortiment duurzame en milieuverantwoorde natuurmatten zoals wilgenteen-, dopheide-, boomschors- , heide- of rietmatten. Kastanjehouten afrasteringen voeren wij eveneens.

Heeft u nog oude plastic potten? lever deze dan bij ons in, wij zorgen ervoor dat deze weer duurzaam hergebruikt worden.

Locatie Lindentuinen
Rijksstraatweg 77a
 9254 DB Hurdegaryp

bekijk onze partners:

vhg keurmerk

Mail Lindentuinen
info@lindentuinen.nl

Telefoonnummer Lindentuinen
Telefoon:
0511-421336  
Mobiel: 06-21612997

HandelsvoorwaardenPrivacy StatementDisclaimer

 

0511-421336 / 06-21612997

Bel Lindentuinen

Sitemap

Lindentuinen hovenier