Lindentuinen hoveniersbedrijf

Tuin laten aanleggen?

Tuin laten aanleggen door de specialisten van:

 Hoveniersbedrijf 'Lindentuinen'

We leggen de mooiste tuinen voor u aan. Ook kiest u met ons voor zekerheid, u krijgt een jaar lang garantie op de tuin, met daarin de planten en de andere zaken. Kortom een gegarandeerd mooie tuin door hoveniersbedrijf 'Lindentuinen'. Hierin komen onze vier kernbegrippen weer terug: duurzaam, vakbekwaam, eerlijk en betaalbaar

Werkwijze:

Het personeel  is goed opgeleid en gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Ook kunt u bij onze medewerkers terecht voor al uw vragen over de aanleg van uw tuin of over de beplanting. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat u de planten voor een aantrekkelijke prijs krijgt. Dit komt doordat wij vele connecties met kwekers hebben. Wij kunnen de planten daardoor voor een scherpe prijs aanbieden.

Garantie voor een prachtige tuin

Wanneer u een tuin laat aanleggen door ons, dan weet u dat er zekerheid is over de kwaliteit. Dit komt doordat wij een jaar lang garantie geven op de aangelegde tuinen. Daarbij kijken we na planten nadat ze 3 maanden hebben gestaan, eventuele dode planten worden door ons kosteloos vervangen.

Waarom kiezen voor hoveniersbedrijf 'Lindentuinen'?

Tuin aangelegd door Lindentuinen  Lindentuinen Tuinaanleg

Meer informatie over het aanleggen van tuinen

Voor meer informatie kunt u hier terecht:

Geïnteresseerd in tuin aan laten leggen ?

Uw tuin laten aanleggen in Friesland? Voor eventuele vragen kunt u ons bereiken door te bellen naar: 0511–421336 of 06-21612997. Wij beantwoorden graag uw vragen over het aanleggen van uw tuin.

Locatie Lindentuinen
Rijksstraatweg 77a
 9254 DB Hurdegaryp

bekijk onze partners:

vhg keurmerk

Mail Lindentuinen
info@lindentuinen.nl

Telefoonnummer Lindentuinen
Telefoon:
0511-421336  
Mobiel: 06-21612997

HandelsvoorwaardenPrivacy StatementDisclaimer

 

0511-421336 / 06-21612997

Bel Lindentuinen

Sitemap

Tuin aanleggen door Lindentuinen