Lindentuinen hoveniersbedrijf

Uw Hovenierswerk uitbesteden?

Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw tuinwerkzaamheden te bespreken

 

 


 

 

Duurzaam hovenierenCreatief hovenieren6 dagen per week geopend

 

Hoveniersbedrijf  'Lindentuinen' Hurdegaryp

Duurzaamste groenbedrijf van het Noorden

Gert van der Linden, voormalig eigenaar van hoveniersbedrijf 'Janse tuininrichting' en hoveniersbedrijf 'De Triemen' heeft zijn bedrijven een frisse gezamenlijke naam gegeven: Hoveniersbedrijf 'Lindentuinen'. Een duurzaam bedrijf dat duurzame tuinen aanlegt, met duurzame materialen en gifvrije tuinplanten. Duurzame materialen, zoveel mogelijk geproduceerd binnen Europa. Gesleep met materialen, welke vaak van over de hele wereld naar Friesland en Groningen worden 'gesleept', willen wij zoveel mogelijk voorkomen.

Hovenier Hurdegaryp - Linden Tuinen

Duurzaam voor:

Op zoek naar een duurzaam hoveniersbedrijf in het Noorden met oog voor het milieu?

Wij willen dat onze tuinen op een eerlijke, vakkundige maar vooral duurzame wijze worden gerealiseerd. Zo zorgen wij er voor dat het vrijkomende afval op de juiste wijze gesplitst, hergebruikt of afgevoerd wordt. Dit is een manier van werken wat voor ons hoveniersbedrijf heel gewoon geworden is. Mede hierdoor zijn wij reeds tot twee maal toe uitgeroepen tot het 'meest duurzaamste hoveniersbedrijf van het Noorden'. Hergebruiken van bepaalde 'afvalstoffen of restmaterialen' is in deze tijd van milieuproblematiek en toenemende grondstoffenschaarste niet meer dan normaal.

Twee maal verkozen tot 'meest duurzame hoveniersbedrijf van Noord-Nederland'.

In 1994 had van der Linden het toenmalig hoveniersbedrijf 'De Triemen' overgenomen, in 2002 volgde hoveniersbedrijf 'Janse Tuininrichting' uit Hurdegaryp en in 2004 namen wij een gedeelte van SW Oostergo over onder de naam 'Oost Triem Groen'. In 2017 is besloten dat wij deze drie namen zouden gaan combineren onder één nieuwe verfrissende en allesomvattende naam hoveniersbedrijf 'Lindentuinen'. Uiteraard met dezelfde kwaliteit en service welke u gewend was van voormalig hoveniersbedrijf 'De Triemen' en 'Janse Tuininrichting'. 

Door inspanningen van van der Linden werd het voormalig hoveniersbedrijf in 2010 derde en in 2011, landelijk gezien, het tweede 'meest duurzame hoveniersbedrijf van Nederland'. Aandacht schenken aan het milieu en eigen leefomgeving en rekening houden met de toekomst van de aarde welke wij in bruikleen hebben van onze kinderen, dat is onze doelstelling.

Hoveniersbedrijf 'Lindentuinen' verzorgt uw tuin van A tot Z , met respect voor de natuur.

Hoveniersbedrijf - Hurdegaryp - Linden Tuinen

Ons hoveniersbedrijf verzorgt uw tuin van A tot Z. Samen met u maken wij een creatief tuinontwerp geheel naar uw wensen en onze ervaringen. Vervolgens wordt de tuin door een vakkundige hovenier uw op professionele wijze voor u aangelegd. Ook voor een grondige, duurzame, tuinrenovatie schakelt u ons hoveniersbedrijf 'Lindentuinen'in.

Door onze brede achtergrond van materialen- en plantenkennis en onze jarenlange ervaringen op het gebied van duurzaamheid, kunnen wij u goed adviseren over toe te passen verantwoorde materialen en beplanting en hoe restmaterialen opnieuw toe te passen. Indien gewenst kunnen wij jaarrond of éénmalig op groene wijze het tuinonderhoud voor u verzorgen, zodat u kunt blijven genieten van uw d(uurzame)roomtuin.

In welke regio zijn onze hoveniers werkzaam?

Hoveniersbedrijf Linden Tuinen is gevestigd in Hardegarijp. Ons hoveniersbedrijf is actief in het noordelijke deel van Friesland. Dit behelst de regio Leeuwarden, Burgum, Dokkum, Drachten, Buitenpost en Franeker. Heeft u een bedrijfspand of woont u binnen deze regio. Dan staan onze vakkundige hoveniers graag voor u klaar! Neem contact met ons op door het vrijblijvende afspraak formulier in te vullen.

Een unieke werkwijze speciaal voor uw wensen en ideeën

Hoveniersbedrijf 'Lindentuinen' weet uit ervaring dat bij vele tuinontwerpen het beplantingsplan niet altijd even duidelijk is voor de klant. Denk aan alle Latijnse namen van de planten en de moeilijkheid je een bepaalde plant voor te stellen.  Ook komt het vaak voor dat het getekende beplantingsplan in de werkelijkheid niet  helemaal met de maten uitkwam waarna men moest schuiven met aantallen en soorten. Lees hier meer over de werkwijze van Hoveniersbedrijf 'Lindentuinen'.

Vrijblijvend contact opnemen

Locatie Lindentuinen
Rijksstraatweg 77a
 9254 DB Hurdegaryp

bekijk onze partners:

vhg keurmerk

Mail Lindentuinen
info@lindentuinen.nl

Telefoonnummer Lindentuinen
Telefoon:
0511-421336  
Mobiel: 06-21612997

HandelsvoorwaardenPrivacy StatementDisclaimer

 

0511-421336 / 06-21612997

Bel Lindentuinen

Sitemap

Lindentuinen hoveniersbedrijf