Lindentuinen hoveniersbedrijf

Uw Hovenierswerk uitbesteden?

Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw tuinwerkzaamheden te bespreken

Uitzoeken van de beplanting

Cash and carry, kwekerij en/of  tuincentrum

De cash and carry ‘Groen Groep Eelde’ heeft een terrein vol tuinplanten van minimaal 2 hectare groot. Hier betrekken wij een deel van onze tuinplanten vandaan welke wij vervolgens in uw siertuin toepassen. Dit terrein is echter alleen niet toegankelijk voor de particuliere tuinbezitter. Daarom wijken wij veelal uit naar een naburige tuincentrum waar wij ter plekke, samen met u, uw wensen en onze ideeën bespreken en waar wij u de beplanting in hun ware hoedanigheid kunnen laten zien.

Er zijn verschillende boomkwekerijen waar wij ook onze planten vandaan betrekken en waar gezonde tuinplanten zonder gebruik te maken van bestrijdingsmiddelen, duurzaam voor u worden opgekweekt.

Deze boomkwekerijen zijn veelal gericht op de groot- en tussenhandel. Vanaf hier worden bestellingen welke via onze webshop www.tuinplantbestellen.nl binnenkomen, verzendklaar gemaakt en verstuurd.

De particulier heeft hier ook baat bij daar tuinplanten welke wij rechtstreeks van boomkwekerijen kunnen betrekken, veelal scherper geprijsd kunnen worden aangeboden.

Locatie Lindentuinen
Rijksstraatweg 77a
 9254 DB Hurdegaryp

bekijk onze partners:

vhg keurmerk

Mail Lindentuinen
info@lindentuinen.nl

Telefoonnummer Lindentuinen
Telefoon:
0511-421336  
Mobiel: 06-21612997

HandelsvoorwaardenPrivacy StatementDisclaimer

 

0511-421336 / 06-21612997

Bel Lindentuinen

Sitemap

Lindentuinen hovenier