Lindentuinen hoveniersbedrijf

Uw Hovenierswerk uitbesteden?

Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw tuinwerkzaamheden te bespreken

Een allround en vakbekwaam hoveniersbedrijf.

Ons hoveniersbedrijf  is bezig om te verhuizen naar Hardegarijp, slechts  een paar kilometer van Leeuwarden verwijderd. Het hoveniersbedrijf is werkzaam door geheel Friesland, delen van Groningen en van Drenthe. Onze kernbegrippen duurzaamheid, vakbekwaam, creatief en betaalbaar komen in onze bedrijfsvoering duidelijk naar voren. Wij maken de tuinontwerpen in eigen beheer. Dit wordt op een originele manier ingevuld. Opdrachtgevers staan achteraf altijd weer verbaasd als zij zien, hoe optisch veel ruimer hun nieuwe tuin geworden is.

Onze specialisatie is beplanting. Het aanplanten van borders en/of het bestel klaar maken van uw plantenlijsten is voor ons geen enkel probleem. Door onze jarenlange ervaringen op de weg en contacten binnen de boomkwekerijwereld kunnen wij uw beplanting ziektevrij, gifvrij en soortecht aan u leveren. 

Wij willen daarnaast duidelijk een duurzaam stempel op onze activiteiten drukken.  Wij vinden het zeer belangrijk dat mensen bewust worden van het feit dat de grondstoffen en energievoorraden op onze wereld beslist niet 'oneindig' zijn. 

Locatie Lindentuinen
Rijksstraatweg 77a
 9254 DB Hurdegaryp

bekijk onze partners:

vhg keurmerk

Mail Lindentuinen
info@lindentuinen.nl

Telefoonnummer Lindentuinen
Telefoon:
0511-421336  
Mobiel: 06-21612997

HandelsvoorwaardenPrivacy StatementDisclaimer

 

0511-421336 / 06-21612997

Bel Lindentuinen

Sitemap

Lindentuinen hovenier