Lindentuinen hoveniersbedrijf

Duurzaam hovenieren?

Duurzaam hovenieren

Wij geloven in duurzaam ondernemen

Wij  vinden dat iedereen verstandig en zorgvuldig met onze aarde en haar grondstoffen moet omgaan. Onze grondstoffen zijn eindig en in dit tempo zullen onze klein- of achterklein kinderen een uitgeputte aarde erven. Daarnaast zijn wij een groot voorstander van alternatieve energiebronnen maar in eerste instantie geldt:  ''Wat niet geproduceerd hoeft te worden, kost geen energie! '' VHG branchevereniging

Het verantwoord omgaan met afvalproducten hoort hier bij. Op ons bedrijf wordt het met de paplepel ingegoten dat afval waarde heeft. Bestrating kan hergebruikt worden, oude schuttingen vinden via internet een nieuwe eigenaar die het wellicht ook nog eens wat minder breed heeft. Restafval wordt gescheiden immers papier, plastic, metaal, glas of snoeihout zijn waardevolle reststoffen.

Wij zijn hovenier en wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat onze prachtige natuur ook prachtig blijft. Wij hebben een 'groen' bedrijf, geen 'grijs', wij houden van de natuur en vinden duurzaam ondernemen een belangrijk aspect binnen een bedrijf.

Onze brancheorganisatie heet VHG. De afkorting VHG staat voor: Vereniging Hoveniers en Groenvoorzieners. De VHG behartigt de collectieve en individuele belangen van haar leden op sociaal economisch en bedrijfsmatig gebied. Ook de VHG heeft duurzaam hovenieren hoog in haar vaandel te staan. Lees hier tips over VHG ondernemen.

Meer weten over duurzaam hovenieren?

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan via de telefoon op 0511-421336  mobiele nummer 06-21612997 of via een e-mailtje naar info@lindentuinen.nl. We helpen u graag verder.

Locatie Lindentuinen
Rijksstraatweg 77a
 9254 DB Hurdegaryp

bekijk onze partners:

vhg keurmerk

Mail Lindentuinen
info@lindentuinen.nl

Telefoonnummer Lindentuinen
Telefoon:
0511-421336  
Mobiel: 06-21612997

HandelsvoorwaardenPrivacy StatementDisclaimer

 

0511-421336 / 06-21612997

Bel Lindentuinen

Sitemap

Duurzame hovenier