Lindentuinen hoveniersbedrijf

Uw Hovenierswerk uitbesteden?

Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw tuinwerkzaamheden te bespreken

Vaste planten

Vaste planten zijn in een tuin heel belangrijk

Heesters en struiken vormen de ruggengraat van de tuin. Vaste planten daarentegen verzorgen de bloeikleuren en de decoratie van het geheel. Vooral gedurende het voorjaar, zomer en herfst. In de winter zijn de meeste vaste planten helemaal kaal en/of gedeeltelijk afgestorven. Wij snoeien de vaste planten voor de winter nooit af. Met wat lichte rijp of nachtvorst kunnen de uitgebloeide bloemen heel sierlijk zijn. Daarnaast beschermen de oude takjes en blad de nieuwe ogen tegen nachtvorst.

Daarom ontzien wij de vaste planten tijdens een herfstbeurt. Wij laten het opstaande gewas de gehele winter tot aan de voorjaarsbeurt in maart/april gewoon zitten. Tevens geeft het gewas in de winter wat extra bescherming aan de onderliggende nieuwe knoppen. Vaste planten zijn er in tal van kleuren. Ook zijn er veel soorten met decoratief blad, denk aan de schoenlappersplant of het purperklokje.

Veel bodembedekkers toepassen of juist gebruik maken van hele hoge vaste planten, decoratief blad, lekker ruikend of van laag naar hoog opgebouwd, met vaste planten kun je eindeloos variëren.

Locatie Lindentuinen
Rijksstraatweg 77a
 9254 DB Hurdegaryp

bekijk onze partners:

vhg keurmerk

Mail Lindentuinen
info@lindentuinen.nl

Telefoonnummer Lindentuinen
Telefoon:
0511-421336  
Mobiel: 06-21612997

HandelsvoorwaardenPrivacy StatementDisclaimer

 

0511-421336 / 06-21612997

Bel Lindentuinen

Sitemap

Lindentuinen hovenier