Lindentuinen hoveniersbedrijf

Uw Hovenierswerk uitbesteden?

Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw tuinwerkzaamheden te bespreken

Klimplanten

Klimplanten maken de tuin

Een tuin zonder klimplanten is geen tuin. Klimplanten hebben iets “frivools” over zich.  Zoals zij zich langs palen, muren en schuttingen naar boven worstelen is wonderbaarlijk om te zien. Blauwe regen met schitterende lange trossen met bloemen of een wingerd welke op de muur vastgekleefd zit, met fel rode, roze en gele herfstkleuren, gewoonweg schitterend!

De gewone klimop wordt tegenwoordig veel gebruikt bij betongaas schuttingen. Hij is heel makkelijk, mits de grond niet al te zwaar en te nat is. Op muren is hij minder gewild daar hij met zijn kleine zuignapjes en worteltjes de muur beschadigd. Clematissen zijn er in wel meer dan 1000 soorten, in alle denkbare kleuren, kleinbloemige en grootbloemige soorten. Of de kamperfoelie, vooral de lekker ruikende soorten. De Lonicera Henryii blijft ook nog eens wintergroen. Vruchtdragende klimmers zoals de doornloze bramen, de kiwi’s en de druiven hebben ook nog eens decoratief blad. 

En al die andere klimmers zijn klimhortensia, Duitse pijp, bruidssluier, boomwurger, trompetbloem, en niet te vergeten de vele soorten klimrozen.

Locatie Lindentuinen
Rijksstraatweg 77a
 9254 DB Hurdegaryp

bekijk onze partners:

vhg keurmerk

Mail Lindentuinen
info@lindentuinen.nl

Telefoonnummer Lindentuinen
Telefoon:
0511-421336  
Mobiel: 06-21612997

HandelsvoorwaardenPrivacy StatementDisclaimer

 

0511-421336 / 06-21612997

Bel Lindentuinen

Sitemap

Lindentuinen hovenier