Lindentuinen hoveniersbedrijf

Uw Hovenierswerk uitbesteden?

Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw tuinwerkzaamheden te bespreken

Bomen

Bepalend in uw tuin

Bomen zijn bepalend in uw tuin. Bepalend, door hun specifieke vorm, bloeiwijze, herfstkleur of simpelweg doordat de boom vruchten geeft. Bomen maken de hoogte in uw tuin.

Bomen kunnen schaduw geven en trekken vogels en insecten aan. Lelijke inkijken vanuit omringende bebouwing of vanaf de openbare weg kunt u door vormbomen camoufleren. Denkt u eens aan de leilinde of dakplataan. U kunt met bomen ook een bepaald “lijnenspel” in de tuin brengen. Bolvormen of smalle zuilvormen zijn hier heel geschikt voor. Veelal kunnen hier onze inheemse bomen voor toegepast worden.

Sommige bomen hebben een fantastische herfstkleur zoals de amberboom, of bloeien zeer overweldigend zoals de meeste sierkersen. Statige bomen zoals de beuk, de eik of de kastanje hebben een “kinderlijke” uitstraling over zich heen. Wie heeft er vroeger niet op zijn knieën onder een kastanje gelegen om het “bruine goud” te verzamelen? Een boom kiest u uit voor op de langere termijn. Hij zal de uiteindelijke sfeer en het karakter in de tuin, steeds meer gaan bepalen.

Locatie Lindentuinen
Rijksstraatweg 77a
 9254 DB Hurdegaryp

bekijk onze partners:

vhg keurmerk

Mail Lindentuinen
info@lindentuinen.nl

Telefoonnummer Lindentuinen
Telefoon:
0511-421336  
Mobiel: 06-21612997

HandelsvoorwaardenPrivacy StatementDisclaimer

 

0511-421336 / 06-21612997

Bel Lindentuinen

Sitemap

Lindentuinen hovenier